Over ons

Easy2Begin is opgericht in 2010 door Rob Bosman en Erica Goetzee. Zij zijn zowel privé en zakelijk al jarenlang partners. Rob is verantwoordelijk voor het technische gedeelte en Erica voor alle andere zaken. Rob werd jarenlang ingehuurd door KPN via het Experteam en als allround monteur. Hij is in het bezit van een flink aantal diploma’s en certificaten op IT-gebied en uiteraard zijn alle technische medewerkers Microsoft gecertificeerd.

Rob Bosman

Rob houdt van uitdagingen. Als sportliefhebber, zakenman en judoka heeft hij zijn interesses gebundeld en heeft hij op 18e leeftijd zijn eerste sportcentrum geopend, Sport- en fitnessstudio Spijkenisse en twee jaar later in Rotterdam: Body Styling. Na een aantal jaren succesvol te hebben gedraaid en dagelijks les te hebben gegeven werd hij benaderd door Life Fitness, een toonaangevende leverancier van fitnessapparatuur. Rob heeft naast de dagelijkse leiding van zijn sportcentrum, dat hij na 24 jaar heeft verkocht, 7 jaar bij Life Fitness (een van de grootste leveranciers van fitnessapparatuur) gewerkt en was medeverantwoordelijk voor het in de markt zetten en onderhouden van het Life Center (managementregistratiesoftware).

Rob had altijd al interesse in nieuwe mogelijkheden en toepassingen en mede hierdoor is zijn belangstelling voor computers en IT aangewakkerd. Hierna is hij bij FitLinxx gaan werken en zijn functie bracht met zich mee dat hij op 5 continenten, in meer dan 20 verschillende landen fitnesscentra heeft geautomatiseerd. De omstandigheden waren niet overal even ideaal, maar zijn motto is: problemen zijn er om op te lossen. De laatste 3 jaar heeft hij gedurende lange periodes veel in de VS gewerkt als Global Senior Systems Analyst op de ontwikkelingsafdeling van FitLinxx, waar hij de software toepassingen vereenvoudigde en verbeterde.

Na 11 jaar nam hij het besluit om samen met Erica Goetzee een IT-bedrijf op te richten. Een bedrijf dat een compleet pakket aan internet-gerelateerde diensten levert. Easy2Begin is jarenlang franchisenemer geweest van het Experteam, aanbevolen door KPN. Helaas heeft KPN in oktober 2017 besloten het Experteam op te heffen. Rob is Microsoft Certified Professional en is ook thuis altijd bezig met computers en computertoepassingen. Kijkt in zijn schaarse vrije tijd het liefst naar een goede film en zou graag wat meer op vakantie willen (alwaar hij weer bezig is met zijn laptop of tablet).

Erica Goetzee

Erica heeft een marketing achtergrond: zij heeft 13 jaar lang gewerkt bij verschillende reclamebureaus in Rotterdam en heeft ook verschillende marketing diploma’s behaald o.a. Nima A en B.

Erica heeft gedurende een lange periode in het buitenland gewoond en gewerkt, waar zij een bedrijf heeft opgebouwd in de amusementssector. Zij is weer teruggekomen naar Nederland en kon aan de slag als office manager bij FitLinxx, waar ze 7 jaar is gebleven. Ondertussen deed ze het een en ander bij het sportcentrum van haar partner, Body Styling te Rotterdam.

Omdat ze niet van stilzitten houdt heeft ze altijd geholpen op de scholen van haar dochters: op de Jan Prins Montessori Basisschool heeft ze destijds de bibliotheek gedigitaliseerd en later op het Calvijn College werd ze lid van de Ouderkring en afgevaardigde voor de Ouderraad. Ze is secretaris van de Cliëntenraad van Hoppesteyn geweest, een zorgcomplex van Aafje in Rotterdam. Haar sterke punten zijn: organiseren en managen. Ze is heel efficiënt en doorziet een bepaalde materie onmiddellijk, waardoor ze problemen eenvoudig kan oplossen. Ook bij Easy2Begin weet ze waar ze over praat, maar als het nodig is aarzelt ze niet om de specialistische hulp van Rob Bosman in te roepen.

Erica is lid van BNI Alexander, waar ze ook verschillende functies heeft bekleed in het chapter.

Haar interesses zijn uitgebreid: ze houdt van het lezen van historische boeken, maar ook van thrillers of detectives, ze is geïnteresseerd in architectuur en design, en houdt van verre vakanties en muziek.